Prelucrarea datelor personale

Cine suntem

SC ROMSERV SOLUTIONS SRL este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Bucuresti, Str. Bradetului Nr. 12, Bucuresti, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6415/2004, avand Codul de identificare fiscala RO16352712.

Noi, la SC ROMSERV SOLUTIONS SRL , respectăm intimitatea dvs. și ne angajăm să protejăm confidențialitatea asupra datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice. Această Politica a fost adoptata in aplicarea Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulament”), pentru a descrie regulile si practicile noastre în ceea ce privește colectarea, utilizarea și stocarea datelor personale ale persoanelor fizice. Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va oferim posibilitatea sa contactati Responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail

Date personale preluate

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru încheierea si executarea unui contract între zizi.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma zizi.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabilă o impune.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

In cazul in care ne revine o obligatie legala, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Care sunt drepturile dvs.

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a vă plânge autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.