Pret (Lei)

Filtrează
Alege subcategoria
Afiseaza toate

   Jucarii pentru copii care le vor stimula imaginatia pentru ore intregi

   De la jucarii educative pana la jucarii muzicale si de exterior, jucarii de plus, figurine, puzzle-uri, departamentul nostru de jucarii este un loc minunat de voie buna pentru copiii de orice varsta. Fie ca incercati sa incurajati joaca activa, imaginatia, educatia sau pur si simplu distractia, veti gasi in aceasta sectiune jucariile pentru a face acest lucru posibil. Daca aveti nevoie sa restrangeti aria de selectie, puteti folosi categoriile din sectiunea de Jucarii copii pentru a face navigarea mai rapida catre ceea ce va intereseaza.

   Cu o diversitate atat de mare a tipurilor de jucarii, poate fi mai usor sa va indreptati atentia spre o anumita activitate pe care doriti sa o incurajati copilului. Puteti de asemeni sa urmariti indiciile pe care acesta le manifesta. Un copil care este interesat de constructii poate fi foarte entuziasmat de seturile de constructii iar un copil caruia ii plac masinile va fi incantat de modelele gasite in categoria masinute.

   Jucariile sunt o parte importanta din cresterea si dezvoltarea fiecarui copil. Pentru bebelusi fiecare forma noua, culoare, textura, miros sau sunet poate fi o experienta de invatare. De aceea sunt indicate jucarii care sa ii largeasca bebelusului orizontul cunoasterii.

   Cele mai bune jucarii incurajeaza imaginatia si contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Unele jucarii se axeaza pe dezvoltarea fizica, incluzand cea senzoriala si motrice. Jucariile de exterior pe langa faptul ca ii fac pe copii sa iasa din casa, ajuta si la dezvoltarea lor fizica. Alte jucarii cum sunt cele educative ajuta la dezvoltarea mintii. La varste fragede, copii vor folosi jucarii care le ascut simturile pe masura ce exploreaza lumea inconjuratoare.

   Jucariile LEGO si-au mentinut popularitatea de-a lungul deceniilor pentru ca se potrivesc atat copiilor mai mici cat si celor mai mari. Cu jucariile LEGO fiecare copil poate alege sa urmeze instructiunile sau sa construiasca cu totul ceva nou. Din acest motiv jucariile LEGO au capatat o popularitate foarte mare in randul copiilor de pe intreg globul.