Pret (Lei)

Filtrează

Consumabile imprimanta

Alege subcategoria
Afiseaza toate

   Consumabile imprimanta

   Zizi.ro este locul de unde puteti achizitiona cartuse si tonere de cea mai buna calitate pentru imprimanta de la birou sau de acasa. Avem o selectie larga de cartuse de copiator, inkjet, cartuse laser si riboane. Puteti cumpara produse de la marci de top precum HP, Brother, Xerox, Epson, Canon, Dell, etc.

   Care este durata de viata a unui cartus de imprimanta?

   Durata de viata a unui cartus de imprimanta depinde de mai multe lucruri cum ar fi producatorul si tipul de cerneala pe care il contine dar, in general, majoritatea cartuselor au o durata de utilizare de 2 ani. Tonerele au in schimb o durata nelimitata insa calitatea tonerului joaca un rol importat in calitatea printarii.

   Ce culori sunt disponibile?

   Zizi.ro va ofera o selectie variata de culori de calitate de la marci precum HP, Epson, Brother, si altele. Bineinteles, culorile disponibile depind si de modelul imprimantei pe care o detineti si de functiile acesteia. In general imprimantele cu o singura functie tind sa fie compatibile doar cu, culorile mono-cromatice negru iar imprimantele mai noi multifunctionale au o mai mare flexibilitate si pot avea o paleta larga de culori utilizabile.

   Cate cartuse de imprimanta ar trebui sa cumpar?

   Decizia in legatura cu numarul de cartuse pe care sa il cumparati depinde de nevoile d-voastra. In general recomandam sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

   • Cat de veche este imprimanta si aveti de gand sa o utilizati in continuare sau sa achizitionati una noua?
   • Cat timp a durat sa goliti cartusul anterior?
   • Ce culori folositi cel mai des atunci cand printati?
   • Ce fel de documente printati in mod obisnuit? Printati documente lungi care necesita multa cerneala sau toner sau doar cateva pagini in momentul utilizarii?
   • Cate sloturi de cartuse detine imprimanta pe care o aveti?
   • Aveti un buget limitat?
   • Cate persoane utilizeaza imprimanta?

   In afara acestor intrebari este importat sa luati in considerare si numarul de pagini pe care il poate imprima cartusul. Multe cartuse sunt clasificate ca avand un randament ridicat. Acest lucru inseamna ca numarul de pagini imprimante este mai mare decat o varianta standard. De obicei, daca utilizati des imprimanta sau aveti un numar mare de documente pe care sa le printati, cumpararea unui cartus cu randament ridicat va poate economisi bani si timp deoarece obtineti mai mult cu mai putin. Aceste cartuse sunt putin mai scumpe, insa la sfarsit, veti constata ca sunt mai convenabile ca pret deoarece veti achizitiona mai rar.

   In cele din urma, consultati intotdeauna manualul imprimantei pentru a va asigura care este numarul normal de pagini pe care il poate printa imprimanta conform producatorului. Acest lucru variaza considerabil depinzand de modelul imprimantei si de producator.